Bogproces #5: Møde og mere redigering

møde og mere redigeringJeg skrev KØBEKÆLLING sommeren 2014, redigerede og tog den vinter kontakt til forlaget, som svarede med interesse forår 2015. Så skrev jeg teksten dobbelt så lang, redigerede og sendte det nye manus til forlaget. Igen måtte jeg væbne mig med en tålmodighed, jeg ikke ejer. Heldigvis havde jeg travlt det år, så tiden gik da trods alt(naturligvis ikke så hurtigt som ønsket). Jeg trippede rundt, drømte om antagelse og udgivelse. Tænk hvis … Det kunne være så sweet … Min kælling ville så gerne ud … Ville de mon lade hende komme ud? Mere ud …
Sommeren 2016 mødtes Jensen, Dalgaard og jeg. Jeg fik respons og kunne arbejde videre med manuskriptet. Igen-igen. Manuskriptet fik ny titel, fik et crazy omfang og et grafisk element. Titlen blev igen KØBEKÆLLING, der blev redigeret i omfang, og det grafiske element røg ud. Jeg har næsten altid masser af idéer og elsker at eksperimentere. Og det er en god måde at udvikle sig på. Jeg udvikler mig ved at afprøve ting – også selvom de bliver slettet igen. Det handler jo om at finde ud af, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.
I løbet af de næste måneder sendte vi teksten frem og tilbage 2-3 gange. Bogen er altså redigeret et utal gange, jeg har omskrevet og slettet meget. Derefter kom der en stille periode uden så meget manuskriptarbejde. I stedet startede en ny, lærerig periode; jeg skulle se på, hvordan jeg kunne tage kællingen i hånden og følge hende ud i verden …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better