Empower Women!

empower womenIh, hvor fedt! Ulrika fra Empower Women er super klar på at holde et oplæg til ferniseringen for ‘KØBEKÆLLING og kunsten’ d. 15. april!

Empower Women er et netværk for kvinder, der styrker kvinder. Lidt ligesom en tribe eller en landsby af kvinder, der støtter hinanden på livets rejse. I netværket afholdes forskellige inspirerende arrangementer og portrætteres seje power women.

Ulrika vil holde et oplæg med relation til KØBEKÆLLING og introducerer det således: ”I min fortolkning af Købekælling vil jeg komme ind på ydre pres vs. indre pres. Som moderne feminist vil jeg komme med virkelige eksempler på traditionel mandschauvinisme, der lever i bedste velgående – især på ledelsesgangen, og hvordan vi håndterer eller ikke håndterer det.
Samtidig vil jeg behandle indre pres og forventninger; hvor svært det er at adskille det pres, man lægger på sig selv, og det, man tror, der er omverdenens forventninger til en …
Sidst, men ikke mindst vil jeg fortælle om Empower Women, hvad netværket er og tankerne bag.
Mine ideer spænder fra: Men in Suits, Beauty Pageant, Madonna/Whore complex, stærke kvinder Ulrika Bjerregaardsom Angela Merkel, Margaret Thatcher, Hillary Clinton over til Beyonce, Jennifer Lopez til helt almindelige kvinder, der henter og bringer børn, arbejder, laver mad og ikke nødvendigvis stopper op og tænker over livets rejse.”

Desuden fortæller Ulrika, at hun også er billedkunstner og meget gerne vil fortolke KØBEKÆLLING.
SÅ vi har en ny kunstner på team ‘KØBEKÆLLING og kunsten’.
Velkommen til Ulrika og tak for, at du vil lege med <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better